Toistaiseksi tauolla

Sunnuntai 15.9.2019 klo 21:02 - Ulla

Hei

Kotisivujen blogini on toistaiseksi tauolla.

Hyvää syksyä 2019

t. Ulla Palomäki, Tuusula

Kommentoi kirjoitusta.

Illan ajatuksia...

Keskiviikko 27.8.2008 klo 22:22 - ulla

No heips kaikille!

Muutama sana ajankohtaisista, mieltä askarruttavista asioista. Valtiovallan budjettiriihi on siis käynnissä. Ainakin positiivista, verohuojennus porrastettuna mallina!

Muina päivän aiheina mielessäni VALTAVA hoitajapula, kuka ihan oikeasti kohta hoitaa ihmiset jotka tarvitsevat hoitoa. Sairaanhoitaja pula on todella katastrofaalinen Uudellamaalla ja sama ilmiö on valtaamassa koko maan. Nyt tarvitaan kiireesti uusia innovaatioita asian ratkaisemiseksi. Yksistään palkan nostaminen ei auta vaikka edelleen olen sitä mieltä, että ala on ali arvostettu! Tarvitaan uudenlaisia ratkaisuja, sellaisia porkkanoita jotka todella tekevät perusterveydenhuollosta halutun ja arvostetun työn. Siihen ei auta keskustelu arvauskeskuksista...vaan todellista työn kehittämistä ja erilaista näkökulmaa työhön. Lisäksi tarvitaan yleisen kiinnostuksen heräämistä ja tietämyksen kasvattamista siitä mitä työ Terveyskeskuksessa on. Se on laaja-alaisen osaamisen hallitsemista, monimutkaisten sairaustilojen tulkintaa,diagnostointia, hoitoa, ja erittäin palkitsevaa ihmisten kohtaamista. Me siellä työssä olevat ja siellä työssä pysyneet tiedämme sen, kunhan muutkin näkisivät asian niin.

Maanataina 1.9 TV 2 esittää dokumentin Hullu juttu, johon olen aikaisemminkin viitannut...voitaisiinko todella nähdä terveydenhuollon henkilöstö ongelma laaja-alaisesti ja erilaisia toimijoita hyödyntäen?? Kannattaa ehkä katsoa...

Oikein mukavaa viikon jatkoa kaikille!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: tv2, hoitaja pula, veroale


Näillä mennään...

Vuosi 2016 -2017 (08.12.2016)
Valtuustokausi jatkuu 5/2017 Kuntavaalit 4/2017

03.12.2015  Joulunaika 2015