Keltainen toukokuu

Share |

Lauantai 4.5.2024 klo 14.06 - Ulla


Hei Kaikki

Ihan mahtava määrä latauksia pariin kuukauteen, kevät ja kiireet, niin tännekään en ole ehtinyt. Monenlaista taas menossa. Oli ihana kevät loma huhtikuussa, melkeien 3 viikkoa ja kaikenlaista tapahtui, matkustin ja nautin ihanasta seurasta. Käytiin ystävien kanssa Fuengirolassa viikko, oli kiva loma, parasta siellä ehkä pitkä ranta bulevardi, jota pitkin kävellessä näki monenlaista. ilmat suosi ja tuttu suomalainen puheensorina kuului joka puolella. No tämän tarkoituskin oli olla vastapaino, edellinen reissu myös espanjassa, mutta meidän lisäksi ei muita suomalaisia. Sitten hiukan kotimaanmatkailua ihana Sisu pojan kanssa, käväistiin Rovaniemellä, sitten oloa ja iloa.

Nyt tiukasti arjessa kiinni ja kaikkea mukavaa liikkeellä. Töissä palliatiivinen keskus etenee ja on tuonut hienoja juttuja potilaiden parhaaksi. Kesä tulee, sijaiset saatu rekrytoitua ja ilolla siis sitä kohti. Ensiviikolla pika reissu Pärnuun ystävien kanssa, ihanaa. Liikkuva sairaala laajenee suunnitelman mukaan, nyt kattaa Järvenpää, Tuusula ja Hyvinkää.

Olin viime viikolla Tamperella Rafaela päivillä, pidin siellä luennon Keusoten hoitoisuusasioista, sain paljon hyvää palautetta siitä, että tämäkin on meillä tunnollisesti hanskassa. Niin onkin. Koska tiedolla johtaminen on tätä päivää, dataa pitää kerätä. Parin viikon päästä taas olen menossa Kotisairaalapäiville Espooseen, jossa myös puhun johtamisen merkityksestä ja siitä, että yhteisöohjautuvuus on hyvä tapa tehdä ja saada tuloksia, mutta se edellyttää selkeitä pelisääntöjä.

Nyt siis taas työssä mukavia juttuja, ja hei, olemme perustaneet siviilipuolellakin Suomen kotisairaalayhdistys ry:n, se vasta onkin huikeeta. Kotisivut avautuvat 14.5.24 ja siitä sitten lisää taas. Olen hallituksessa ja ilolla olen luomassa verkostoa kansallisesti kotisairaalan ympärille.

Ihanaa kevättä, aurinkoa j oloa, juuri Sinulle, kiva kun olet täällä

yt. Ulla 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini