Maaliskuu

Share |

Torstai 16.3.2023 klo 22.30 - Ulla


Iltaa sinulle (287 016)

Tällä viikolla useita mielenkiintoisia asioita taas, tiistaina Hyte ltk Tuusulassa, meillä on hurjan hieno lautakunta, jossa keskustelua virisee monilta osin. Tällä kerralla meillä oli listalla monia esittely asioita,mutta erityisesti asumisneuvonta niin nuorille kuin työikäisille, mutta myös ikäihmisille on tärkeä asia. Meillä Tuusulassa on 2 palkattua asumisneuvojaa hankerahoilla vuoden 2023 loppuun, ihan mahtavaa. Miten turvataan kaikkien asuminen Tuusulassa ja ettei joutuisi siksi lähtemään muualla, ettei voi omassa kodissa asua elinkaaren koko matkaa? Tuusulaan, Hyrylään valmistuu myös kesäkuussa mahtava Ara kohde, joka nimenomaan tukee mm. senioreiden asumista. Vielä lautakunnan puheenjohtajan pari kokousta, sitten valta vaihtuu. On ollut hieno matka, johtaa lautakuntaa tämä 2,5 vuotta, kiitos.

Keskiviikkona sitten HVA Tulevaisuus- ja kehittämislautakunta, sekä kokouksen alkuun briiffi Tuusulasta kansliapäälikkö Virpi Sailaksen johdolla, kokoonnuttiinhan Tuusulassa. Meillä on monia upeita juttuja, Monio valmistuu syksyksi, Hyvinvointikampus ja perhekeskus, yhteistyössä Keusoten kanssa on lähdössä liikkeelle, sijoittuu Hyrylään ja tietysti ostoskeskus kunnan toimitiloineen, jahka saadaan valitus korkeimmassa oikeudessa käsiteltyä. Sen läpi menemiseen en usko, on enemmänkin kyse ehkä näkökulma eroista tässä. No, se harmittaa, että Hyryläläisten ihmisten palveluita valittaja on onnistunut jarruttamaan, sitä en ihan ymmärrä.

Tänään sitten sain mahdollisuuden olla taas puhumassa meistä, kotisairaalasta, Vanhustyön neuvottelupäivillä, aiheena yhteisöohjautuvuus työhyvinvointia lisäävänä tekijänä, oikeastaan viimeisin oivallus itselle on ollut se, että meillä on 75 % samaa henkilöstöä, kuin 2019 alussa ja oikeastaan yli 80 % sellaisia, jotka ovat tässä sairaalapalveluissa olleet koko ajan, sieltä 2019. Aika mahtavaa, hyvä vetää puoleensa. Helmikuun NPS oli 98!

Tuusulan kunnanhallituksen seminaari olisi ollut to-pe Tampereella, mutta tällä kertaa sen jätin väliin. Koska muuta puuhaa on riittänyt. Myös työrintamalla, palliatiivinen tiimi alkaa lähtemään liikkeelle, haetaan lisää työntekijöitä ja saadaan kehittämistyötä eteenpäin, ihan mahtavaa. Ja hei tietty, pari viikkoa ja jätämme kehittämistehtävän arvioitavaksi ja sitten huhtikuun lopussa, toivon mukaan valmistuminen. Sitä ennen pikku reissu Viroon ja huhtikuussa  Vierunmäelle, toukokuun alussa Ruotsiin valtuustoseminaariin ja toukokuun lopussa aurinkoon viikoksi. Ei hullumpi kevät tulossa, sitä kohti siis.

Iloa sun päiviin myös

yt. Ulla 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini