kesä on täällä

Share |

Keskiviikko 24.5.2023 klo 0.16 - Ulla


Hyvin myöhäistä iltaa

Jäin juuri viikon lomalle, just tänään, iltaan asti meni mutta valmista tuli. Huomenna reissuun,pakannut en toki vielä ole, mutta kerkeehän sitä. Ihanaa, nyt hiipii mieleen ajatus, että onpas mukavaa, että on loma. Olen kyllä melkoisen väsynyt, eli tulee sopivaan kohtaan.

Tänään menin ystäväni liikkeeseen laittamaan kynsiä, Jokelaan, Hetki Sinulle, no kynsiä ei laitettu, mutta kasvohoito tehtiin, rentouttava ja ihana, jutustelumme lomassa tajusin ja ääneenkin totesin, että nyt on ollut vauhtia ja tilanteita, itseasiassa aika kauan...

Voisikohan sitä jo hiukan hellittää tätä tekemistä ja sen määrää? Voisi,kyllä,vaikka onhan tää huikeeta.

Olipa kiva olla ammattilaisen hoivissa, hoitoon kuului päähieronta ja rentotus, tuli oikeaan hetkeen, kiitos Marja. Ja siis Jokelassa, se liike, suosittelen todella.

Kevät on ollut myös päätösten ja päättymisten aikaa. YAMK opinnot Asiakasprosessien kehittäjä, tuli päätökseen, ihan virallisesti yli huomenna, 25.5.23, koululta tuli jo info, että todistus tulee kirjattuna kotiin. Jess, tämä valmistaa siirtymää eteenpäin. Onhan se ollut urakka, työn ohessa 2 vuotta, homma kasassa,jess.

Toinen merkittävä asia tälle keväälle, Tuusulan HYTE ltk pj tehtävä päättyi viimeiseen kokoukseen 16.5.23, kiitos luottamuksesta omalle ryhmälle, mahdollisuudesta kokea lautakunnan puheenjohtajuus, oli hieno juttu. Arvioinnit oli hyvät, puoliväli kausi arviointi, erityisesti lämmitti kiitokset siitä, että ilmapiiri oli ollut aina hyvä, keskusteleva ja arvostava, ihan mahtavaa. Lisäksi ikäihmistenneuvoston palaute siitä, että vaikka ovat mukana ilman äänioikeutta, välittyi tunne, että heitä arvostettiin ja kuunneltiin. Voikohan parempaa ollakaan?

Nyt on siis lisäaikaa melko paljon käytössä, ja toivon, että osaan sanoa ei, kun vastaan tulee taas jotain uutta... jospa vaikka #sisutime vie voiton, ihana lapsenlapsi 1v.

Kevään aikana olen myös ollut työni puolesta puhumassa aika monessa tilaisuudessa, mahtavasta flowsta, joka meillä on:

Tammikuu Osastonhoitajapäivät Tampere Kotisairaalan matka

Helmikuu HUS seminaari Hirvihaaran kartano, Mäntsälä Yhteisöohjautuvuus ja tuloksia

Maaliskuu Vanhustyön neuvottelupäivät Helsinki Työhyvinvoinnin johtaminen

Huhtikuu Rafaela hoitoisuusluokituspäivät , Helsinki, case Keusote, onnistuminen ja työ näkyväksi.

Toukokuu Kotisairaalapäivät Espoo Alueellisen toiminna johtaminen ja järjestäminen

Lisäksi 5 hyvinvointialuetta, ovat halunneet kuulla, miten Keusotessa on aikaan saatu aluellinen toimiva toiminta. Tulossakin vielä on:

Kesäkuu Haava lehti 2/2023 pääkirjoitus; Haava hoito haltuun keskittämällä; Potilaan hoitopolku on keskeinen asia, jota kaikkien toimijoiden tulee vaalia, erityisesti vaativat haavahoidot, ihonsiirtojen tms. jälkeen ovat inhimilliseltä kärsimykseltä sekä hoidon kustannuksilta merkittävä kokonaisuus. Ammattilaisten työn yhteensovittaminen jokaisessa vaiheessa ja potilaan mukaan ottaminen oman itsensä asiantuntijana, takaa parhaan tuloksen. jne.

Kesäkuu Siunsote vierailulle, toiminna esittely.

Sitten kohti kesälomaa ja syksyllä ehkä uusia juttuja.

Ihanaa toukokuuta ja Onnea jo nyt kaikille valmistuneille eri paikoista, muista kiittää itseäsi, olet työn tehnyt ja ansaitset kiitokset.

yt. Ulla 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini