Yhteisöohjautuvuus

Share |

Maanantai 27.9.2021 klo 21:54 - Ulla


Iltaa

Jälleen on kulunut viikko ja toinen aluillaan,olen ollut mukana kaikenlaisessa. Päivät tuppaa täyttymään monista mielenkiintoisista asioista. Perjantain koulutus meni hyvin,mahtava joukko kätilöitä oli kanssani keskustelemassa,maalaamassa tulevaa jne. Tiimityöstä,yhteisöllisyydestä ja työyhteisöistä. Monesti käytän muutamaa perusajatusta kun puhutaan työstä. Nimittäin asioiden sanoittaminen ymmärrettävästi, tieto siitä mistä me puhumme. Mitä se tai tuo on meillä? Miten se näkyy meillä arjessa? Millaisia me olemme? Missä on hyvää ja missä kehitettävää? Mitä tulee tiimiin paikalle,kun tulen paikalle? Hyviä näkökulmia pohtia aidosti,mikä minun panos meillä on oikeasti? On niin helppo mennä asioiden taakse ja on niin vaikeaa olla rehellinen tekemistemme suhteen, aina se ei ole helppoa tai useinmiten ei ole. Mutta kun se on avattu,on kehittymisen kenttä avoin ja voidaan saavuttaa monenlaisia asioita, veto- ja pitovoimia arkeen jossa kaikkien on hyvä tehdä töitä yhdessä.. Haastankin yhteisöjä olemaan rehellinen, aito ja autenttinen. Kokeile, mitä huomaat? Lopetetaan puhumasta että tuo ja tää ei tehnyt jne. Pohditaankin mitä me tästä voimme milloinkin oppia? Ja mitä me teemme yhdessä.

Tänään meillä kävi Aavasta ja PikkuJätistä vieraita, halusivat kuulla meidän kulttuuri muutoksista jne. Ja mehän kerroimme ja myös tiimin sh;t kertoivat työstään. Olipa mahtava kuunnella, iso kiitos mun tyypeille, huippu osaajat työssään. Kiitos Te.

Tälle viikolle on vielä tulossa haastatteluja ja uusien kollegoiden tapaamista.

Mutta eniten iloitsen arjestamme jota jaamme yhteisöjen kanssa,niin tärkeää olla yhtä mieltä  yhdessä. Ai niin kolmas rokotus oli  viikko sitten, siitä toipuminen oli aika hidasta. Mutta luja usko sille,että tämä on väylä uuteen normaaliin.

Tälle viikolle tiedossa  siis vielä, koulutusta,kokouksia ja työhaastatteluja, arkea ja puhaa. Sillä siis taas...

Yt. Ulla


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini