Värisinfoniaa

Share |

Maanantai 4.10.2021 klo 22:19 - Ulla


Hei

Lokakuu on täällä,luonto näyttää syksyyn parastaan,mitkä värit? Mikä loiste? Mikä lempeys? Ihan huikeeta,kohta syksy jatkaa,marraskuun sateet saapuu... nyt nautitaan tästä  ihan jokaisen värin säilytän sisimpään....

Paljon on taas menossa,monia asioita....prosessit,segmentointi,asiakkuudet...työssä, rekrytointi,sairaanhoitajapula,sote ja paljon muuta.

Vaalityö on liikkeellä, ne tulee taas...on merkillistä...aluevaalit,joissa ääniä voit saada koko keusote alueelta! Olimme soppatykillä liikkeellä lauantaina,samalla ajatusten sotesoppa porisi.. todella monet nosti esille lähipalvelut. Mitä ne ikinä sitten onkaan...huolenpitoa ja palveluita,lähellä ja helposti saatavissa. Itse nostan vahvasti sanan saatavuus,koska se on vielä tärkeämpi näkökulma, mutta ihan yhtä tärkeää on se,että palveluihin pääsee. Myös he joilla ei ole kulkuvälineitä, siihen lähelle. Entä sinulle? Mikä onkaan tärkeää.

Töissä aloitimme Rafaelan rinnakkaisluokitusta tänään. Rafaela on hoitoisuusmittari,jonka avulla työstä voidaan tehdä näkyvää. Ihan mahtava juttu,että olemme tässä. Takana vuoden sinnikäs käyttö kaikissa yksiköissä,huikeeta. Työn raskaus ei pidä eikä saa nojata vain mututuntumaan,nykyajan hoitotyö on mitattavissa,voimne todentaa työn vaativuuden ja tehdä tarvittavat johtopäätökset.

Niin hienoa ja oikeaa. Ai niin,Filosofian akatemian podcast on ulkona,löydät mm.youtubesta. siitä tuli hyvä,vaikka olenkin siinä mukana. Ajatukset olkoon ne pitovoimatekijät. Käy kuuntelemassa,kiitos.

Näillä tänään,nyt nukkumaan,huomenna taas mahti päivä.

Kivaa viikkoa sulle

Yt  ulla 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini