Kevät tulee...tulee se <3

Share |

Perjantai 15.2.2019 klo 23:34 - Ulla


Iltaa

Olipas tunnepläjäys ...Yö yhtyeen solisti ja paljon muuta, Olli Lindholm on poissa. Hän menehtyi alkuviikosta äkillisesti kuten tiedämme, mutta...äsken tullut Vain Elämää toi asian taas hiukan lähemmäksi. Jostain syystä, hänen tarinansa on koskettanut monia, myös minua vahvasti. Tänään oivalsin jotain...tarina, mistä tulet, millä tarinoilla, mitä teet ja mikä sinua ajaa tekemään...mieletöntä. Kuinka tärkeää on oivaltaa, elämä on tässä ja nyt, elä tätä päivää, tee rauha itsesi kanssa, uskalla haastaa ja tunnustaa...omat harmaat alueet, omat luurangot kaapista, oma vajavaisuus...olen selvästi melkoisessa tunnemyrskyssä. Näille sivuille onkin helppo kirjoittaa, ikäänkuin päiväkirjaa...sillä olemalla oma itsesi, sinua ei voi satuttaa...oivallus, joka on tullut matkan varrella.

En tiedä kuka tai mistä näille sivuille tullaan, edellistä postausta oli luettu noin 300 kertaa..se on paljon minun maailmassa. Hyvä niin, ihana että olette täällä, tulette sitten mistä vaan.

Jonain kauniina päivänä ehkä, olen taas askeleen valmiimpi sanoittaman ja pohtimaan oman elämän ilmiöitä, en vielä...jokainen prosessi ja kohtaaminen vie eteenpäin. On tärkeää yrittää oivaltaa ympäristönsä, itsenä ja muu...vain sitä kautta voi rakentaa jotain pysyvämpää. Mites se meni” en koskaan ole osannut tehdä asioita kohtuudella, aina täysiä” hmm.ajattelemisen aihetta monille, myös minulle. Elämän janoiset, innostuneet ihmiset yleensä saavuttaa lakipisteensä pakosta...mutta kun...niin tuon olen kuullut jopa itseni sanovan monta kertaa. Ehkä on hyvä, että asiat yhteiskunnassa menee tunteisiin, tapahtumat koskettaa...se ehkä saa aikaan yhä useamman pysähdyksen...meissä ihmisissä. Vaikkakin siitä maksettava hinta on usein korkea. Yhteiskunnallisesti se on nyt läsnä, ikäihmisten hoidossa ja sen ympärillä vellovassa keskusteluissa.

Ahneus kävi lankeemuksen tielle vai miten se meni...niin kävi. Ei pidä aliarvioida kanssakulkijoita koskaan, milloinkaan ja kaikkea ei pidä uskoa. Pörssiromahdus jopa erään toimijan kohdalla, hanat meni kiinni...ei ollutkaan niin näppäriä. Mutta se hinta, monen ikäihmsien puutteellinen huolenpito ei pitäisi olla mahdollista, millään ilveellä, Teenkö etiikkani vastaista työtä,kuka kuulee minua? Mutta, muista aina mikä on liian hyvää, ei ole totta. Joka taaskin tuli toteen näytetyksi, tosin ostopalvelujen tekijän meneminen lankaa? Toimijat harhaanjohtamista? Ihmiset, välineenä....huh. 

Nyt on vain suunta ylöspäin, Omaan toimintaan ja omilla resursseilla,...tehdään töitä, tämä tokenee vielä....

ps. Klo.17,00 on edelleen valoisaa, kevät tuoksuu, lumetkin voi jopa sulaa...kyllä se on täällä pian KEVÄT.

Ihanaa helmikuun loppua

t. Ulla


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini