Perjantai

Share |

Perjantai 11.11.2022 klo 7:28 - Ulla


Huomenta

Ihanaa,jo perjantai,nyt on ollut niin vauhdikas viikko,että ihana,että on. Kaikkee ihan mahtavaa.

Sopimuskodin syyskokous oli eilen,ensi vuonna jatkan hallituksen varajäsenenä,se on hyvä. Tiedätkö muuten,että Keravalla Klondyke talossa toimii työ- ja toimintakeskus,jossa on kuntouttavaa työtoimintaa sekä myöskin tuettua asumispalvelua. Käy katsomassa www.sopimuskoti.fi ja lue toiminnasta lisää. Olen toiminut yhdistyksen hallituksessa ja varapj: nä muutaman vuoden,nyt siis jatkan varana. Uudeksi pj; ksi valittiin Keravalta Tuula Lind,vahva vaikuttaja. 

Sairaanhoitajat ovat myös kokoontuneet eri teemoilla menneellä viikolla,siellä uusi toiminnanjohtaja Anne Pauna aloitti työn 7.11,se on mahtava uudistus toiminnassa ja sh valtuusto kokoontuu sitten  26- 27.11 Pasilassa,päättämään ensivuodesta alkavan hallituksen ja valtuuston,jatkan valtuutettuna vielä ensi kauden. 

Töissä tapahtuu myös kaikkea kivaa,tuli kutsu innovaatio- ja laatupalkinto juhlaan,mahtava juttu,työmme on huomattu,siitä lisää sitten myöhemmin. Myös auditointi raportti tuli,kaikki kunnossa turvallisuysjohtamisen,niin työntekijä- kuin potilasturvallisuuden osalta,ihan mahtavaa. Vaikka sen tiesinkin. Lokakuun NPS oli 93,eli...alueellinen kotisairaala jatkaa huippuyksikkönä, mikäs siinä. Mutta nyt siis perjantai,tästä töihin ja illalla naisten kanssa Hyvinkäälle katsomaan Hunkseja,wow....ai niin,ja Kanta-Häme tulee tutustumaan ksai toimintaan tänään,mikäs sitä esitellessä...

Iloa viikonloppuun Sinulle.

Yt. Ulla 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini