Täällä taas

Share |

Tiistai 6.9.2022 klo 21:24 - Ulla


Iltaa

Näin syyskuu pääsi jo hyvän vauhtiin ja loman jälkeen hyvällä boostilla töissä. Alueellisesti Keski-Uudenmaan alue on tullut tutuksi,tänään täällä ja huomenna tuolla. No,se on ihan virkistävääkin. Myös ajatukset on johdattanut uusille urille,voisikohan sitä tehdä jotain muuta,niin töissä kuin vapaalla? Nyt on ajatus muutokselle,mille,en tiedä vielä. On kuitenkin ollut mahtavaa olla ollut luomassa alueellista toimintamallia tulevalle hyvonvointialueelle. Keusote on ollut tässä täällä Uudellamaalla ekana,muut aloittelee juuri nyt. Alueellisesti samanlaista toimintaa, mm. kotisairaala,arki tiimi jne. Osa voidaan hyvin rakentaa näin. Se on tasavertaista aluetta ajatellen.  Olemme tehneet huikeeta työtä,muutosjohtaminen on ollut vaativaa,mutta siinä on onnistuttu. Niin ylpeä meistä. 

Myös politiikassa on monenlaista liikkeellä. Politiikka herättää tunteita,niinkuin kuuluukin,mutta kaikella on toki rajansa. Yhteistekeminen on ajoittain aatemaailmassa hukassa,tai ainakin kollegiaalisuus on välillä hukassa. Se harmittaa kyllä,avoimuus ja rehellisyys on kaiken pohja. Miksi puhua kaverista ikävästi"salaa"? Piirit on niin pienet,että asiat tulee näkyväksi kyllä, harmittaa. Sehän kertoo luottamuksesta,aitoudesta ja monesta muusta. Haluaako olla osa sitä, se on se ydin. Joku ajattelee,että sellaistahan se politiikka on,mutta itseä kyllä hämmentää. Nyt jos koskaan pitäisi tehdä yhteistyötä yli rajojen.

Olen myös viimeaikoina pohtinut sosiaalisen median maailmaa,tiedätkö ne kaverit,joilla aina on asiat huonosti? Joilla aina on tyytymätön olo johonkin? Tai ne,jotka odottavat,että heitä aina tsempataan ja kannustetaan,mutta he eivät tsemppaa muita...no,heistähän voi olla välittämättä ja niin pitääkin,toki sekertoo heistä itsestään jotain. Mutta ilmiöt on mielenkiintoisia, niillä luodaan kulttuuria ympärillemme. Väitän,että joka päivä löytyy hyviä juttuja,haastankin kaikkia,tuodaan ne näkyväksi. Se olisi mahtavaa,itse sitä yritän viritellä joka mutkassa. 

Mukavista asioista,ensiviikolla olen osittain vapaalla. Se tuntuu hyvältä. Olen sairaanhoitaja päivillä puhumassa aiheesta,mikä muuttuu sairaanhoitajan työssä hyvinvointialueella. Lisäksi tammikuussa Tampereella Osastonhoitajapäivillä mukana paneelissa,samat on aiheet. Ihan mahtavaa,että tulee nähdyksi ja ajatukseni kiinostaa. 

Ensikevään eduskuntavaalit lähenee,itsellä ei ketään yhtä oikeaa ole ja en tiedä ketä voisi suositella,meillä Uudellamaalla on hyviä ehdokkaita paljon,ihan mahtavaa. En myöskään itse lähde ehdolle,vaikka arvostan todella paljon sitä,että kysyttiin. Että joku arvioi minulla olevan näkemystä ja osaamista ehdokkuuteen. Kiitos siitä. Se tuntuu erityisen hyvältä. Ihanaa syyskuuta Sinulle,palataan taas.Puhutaan hyvää ja kehutaan julkisesti toisiamme. 

Yt. Ulla


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini