Kesäkuu...loma lähenee

Share |

Keskiviikko 8.6.2022 klo 0:47 - Ulla


Myöhäistä iltaa (240076)

Onpa taas ollut monenlaista, ihania juttuja, paljon töitä ja mahtavia kohtaamisia. Kun on monessa mukana, kaikkea tapahtuu...

Tänään kevään vika lautakunta, siis Hyte ja Tuusula. Kaksi isoa asiaa, joita pohtiessani ajattelin, että nehän ovat Tuusulan kunnan ytimet, ainakin ensivuonna kun HVA käynistyy. Nimittäin Asuntopolitikka ohjelma ja Hyvinvointikertomus 2021. Todella kattavat raportit, joita ilman muuta tulee hyödyntää monnelaisen toiminnan pohjana.

Mitkä ovat kunnan vetovoimat asumisessa? keitä meillä asuu ja keitä ei? Onko kaikille saatavilla asuntoja, oikeanlaisia? oikeassa paikassa? osataanko huomioida yhteiskunnan megatrendit jne. Hyvinvointikertomus, joka liippaa kaikkia toimialoja, ennaltaehkäisy kunniaan, monet ikäihmisten kohtaamiset ja hyvinvoinnin eteen asioiden tekemiset, todella tärkeä kärki, nimittäin hyte ei ole sote, se on hyvä muistaa. Hyte on arjen ratkaisuja ja tekemistä. Terveet ihmiset terveessä kunnassa, niin henkisesti kuin fyysisestikin-ajattelu Tuusulaan, oispa mahtavaa. Mahdollisuuksia sille kyllä on.

Taidettakin hankin kotiin, Tuusulalainen monitaituri, joka pitää saada houkuteltua tekemään lisää teoksia, näyttelyä ja muuta. Ohessa pari esimerkkiä, ja tämä nainen, tekee taidetta mistä vaan. Ihan mahtavaa, pääsevät paraatipaikalle seinälleni. Kiitos Nina. Harmi kun tulivat tuohon jotenkin hassusti, mutta ovat niin upeita, ihan huikeita.

Työssä ollut myös paljon ihania asioita, sain kunnian löytää itsensi sairaanhoitajalehdestä, kun oli ilmiannettu hyviä esimiehiä....ihan sanaton, ja niin upea julkinen kiitos mun henkilöstöltä, ihan mahtavaa ja vielä kerran kiitos. Halu johtaa on ihan yhtä tärkeää, kun halu olla johdettavana, yhdessä onnistumme ainoastaan.

20220608_171833

Opiskelutkin ovat edenneet mainiosti, ensin 3/21 - 1/22 välillä sovittelija tutkinto 30 op ja nyt sitten 9/21-6/22 --> 45 op palvelumuotoilua YAMK, vielä opinnäytetyö 30 op ja kesän aikana suoritettava 15 op kurssit, niin siinä oltaisiin. Ihan käsittämättömän upeeta, tämän kaiken muun lisäksi. Kysyinkin mun porukoilta pika kehyissä,mistä kiität itseäsi? No, minä kiitän todella edellisestä tekstistä.

Oli myös mahtavaa, että meillä töissä palkittiin henkilöstöä hyvästä työstä, se tuntui mun tyyppien puolesta niin upealta. Perjantaina sitten nokka kohti Pasilaa ja sairaanhoitajien valtuustoa, lauantaina sitten  konserttia illalla Hyvinkäällä. Sain myös mandaatin jatkaa valtuutettuna Uudenmaan sairaanhoitajissa 2023 - 2025 kaudelle, ihan mahtavaa kiitos.

Ensiviikolla onkin HVA Kehittäminen - ja tulevaisuus ltk ensimmäinen kokous, strategia työ odottaa, ihan huikeeta, 16-17.6 khall seminaari Tuusulassa ja viikko huipentuu kummitytön sekä veljen tyttären tyttären rippijuhliin. Sitten onkin pian juhannus ja ah...mun kesäloma alkaa. Niin upeeta kesää ja aikaa just sulle.

yt. Ulla 

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini