Vähän sitten politiikkaa ja muuta

Share |

Sunnuntai 13.2.2022 klo 22:33 - Ulla


Iltaa

Hyvinvointialueen asiat etenevät pikkuhiljaa,ryhmien väliset paikkaneuvottelut ovat kannatusprosenttien mukaan edenneet,jako on tehty. Niitä edelsi vaaliliitot,joista kohistiin myös somessa. Itsenikin mielestä oli yllättävää,mitä oltiin valmiita tekemään,kunhan paikkoja saa. Meillä omassa ryhmässä asiat ovat kesken vielä,saa nähdä miten paikat jakaantuvat.

Hyten kokous Tuusulassa oli 8.2,melkein neljä tuntia,kovin on venyviä,aiheita on paljon ja ne ovat tärkeitä. 

Tällä viikolla tiedossa monia juttuja,huomenba Akavan sairaanhoitajien hallituksen kokous,tiistaina Sairaanhoitajaliiton ylimääräinen valtuusto. Keskiviikkona paikallistoimikunnan järjestäytymiskokous,nimittäin Tuusulassa demareiden kunnallisjärjestö lakkasi olemasta vuoden vaihteessa. Tuusulassa on nyt kaksi demariryhmää, Tuusulan demarit ja Pohjois-Tuusulan demarit,ajamassa yhteisiä asioita Tuusulassa.

Torstaina onkin hyvinvointialueen ensimmäinen perehdytyspäivä ja perjantaina oman työn kehittämispäivä. Eli melkoinen viikko tulossa,mutta paljon mielenkiintoista luvassa. Monelta näkökulmalta katsotaan työtä ja sen tarpeita. Lisää infoa viikon lopulla.

Mutta,Hyvää Ystävänpäivää Sinulle,palaan taas...

Yt. Ulla


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini