Loma jatkukoon...

Share |

Tiistai 3.8.2021 klo 0:16 - Ulla


Lomalla viimeinkin...voin ottaa rennommin...

Ihana aika,kolmas viikko lomaa menossa ja nyt on ollut aikaa ajatella mennyttä...koota ajatuksia ja jäsentää tulevaa, surra pois pettymys jne. Huomata,kuinka itsekin on niin tunteiden vanki ja toisaalta,kuinka ihanaa huomata oma vajavaisuus ja pitää siitä kiinni.

Kokea ne pettymykset,jotka piti kokea oivaltaakseen,että olenkin tärkeä...monella tavalla. Pitää tiukasti kiinni siitä, että statuksien ulkopuolella tunteet on ne, joiden kautta olen ja elän...miten mahtava juttu.

Ja sit taas toisaalta, tuntea ja tietää kova maailma, olla mukana tai ulkopuolella...kummalla sä oot? Kuinka paljon sulla on mahdollisuutta hyväksyä, ilman ettet menetä jotain? Tää on niin tärkeä oivaltaa. Olla vahva ja samalla myöntää itselle heikkous? Pystytkö? Mä pystyn, sitä tää mylläys sai aikaan. Surra pois, mikä surra piti, menetys, kelpaavuus jne.  Tulla toimeen korrektisti myymättä sieluaan..siihen mä pyrin ja sen mä sain,jess, tän mä pidän.

Miten ihgua,sielu avoinna,todeta ja olla. Mutta miten ihgua todeta, jatkoa seuraa, monella tapaa. Kyllä elämä on mageeta...eiks ookkin? Siitä tuonnempana...

Ihan huippu elokuuta sulle...mulla loma jatkuu...vielä ja mä oon niin iloinen siitä, että just Sä olet täällä, hymyile...oot piilokamerassa!..höps,et ole,hymyile silti...kiitos. 

Yt. Ulla