Vähitellen...pari ajatusta

Share |

Torstai 22.7.2021 klo 0:09 - Ulla


Hei taas

3.ylityövapaa menossa,tänään ajattelin vain vähän töitä...mä ehkä vielä onnistun tässä. No miksi? Mikset vaan pidä lomaa tai ole ajattelematta? Hmm...niin kai se on mutta, mä diggaan mun työtä,meen aina 100 lasissa,oon niin siinä kiinni? No miksi...koska,mä olen aina ollut mun duuneissa sellainen,teen täysii...ja siitä syystä irrottautuminenkin ottaa aikaa...se on musta minulle hienoa,koska mun tapa tehdä asioita on sellainen. 

Erehdyin menee kuntapolitiikka sivuille, tiiättekö,se sellainen tyyppi joka nauttii muiden vahingosta? Politiikassa niitä on,Tuusulassakin,sielläkin eräs ehdokas, tekee sitä,tosin ei hänkään päässyt läpi...no,meitä on moneen. Mutta sellainen tapa viestiä litistää demokratian...tää tyyppi taitaa olla lähettiläs siihen työhön,niin surullista,ihan tarpeetonta. Minusta on hienoa,olla eri mieltä,mutta ei vyön alle artiguloimalla, koska eri mielisyyshän on demokratiaa parhaimmillaan.  Ja sitten ne jotka tykkää näistä postauksista...mitä se kertoo, voi ei...aikuisten oikeasti?Politiikassakin uskon valtaan,vuorotellen joku on eka...niin kuuluukin. Mutta toisille ilakoiminen vahingoniloisesti ei ole demokratiaa nähnytkään...surullista. Myös myötätunto elämän oikeissa kysymyksissä ei kysy puoluetta.. vaan empatian kyky joko on tai ei. Sekin näkyy meilläkin...voi että.

No hei,nyt jatkan irrottautumista työstä,politikasta, koitan olla liikaa tulkitsematta,ymmärtämättä,huonosti käyttäytyviä...mennään tässä ja nyt,eletään hetkessä...se on parasta ❤ siis hyviä ajatuksia sun arkeen,ohita nega, mäkin koitan tehdä niin. 

Yt. Ulla