Kiitos

Share |

Keskiviikko 10.3.2021 klo 19.21 - Ulla


Hei

Tälläkin viikolla olen saanut kokea monta kivaa juttua, ollaan tehty ahkerasti töitä ja yhdessä saatu aikaan monia asioita. Olen osallistunut kokouksiin, valtuustoon, lautakuntaan ja moneen muuhun, ja olemme nähneet hyvän. Nykyinen hybridi malli on aika huikeeta, sähköpostikokoukset arki päivää, todellinen digiloikka otettu, vaikka onkin ikävä ihmisiä.

Se on se flow juttu, miksi tässä jaksaa olla mukana, vaikka päivät venyy. Kuinka sujuvaa/ihanaa onkaan sanoa kiitos, hienoa että olet täällä, hyvin meni...vai onko? Joillekkin ei, se on vaan niin vaikeaa sanoa julkista kiitosta. Miksi? koska ajatellaan sen olevan jotenkin itseltä pois tai muuten vaan se ei ole tapana...samaan aikaan me kuitenkin, yritämme valaa nuoriin, lapsiin positiivista otetta. Huomaa hyvä, kehu kaveria ja ole iloinen toisen puolesta jne. Kaksinaismoralismia jaksan aina ihmetellä....

Minulla monta hyvää politiikan fiksua tyyppiä, myös sen ulkopuolelta, joiden itsetunto tai vaikuttaminen ei ole toisen nonseeraamista. Vaan aitoa palautetta ja iloa tunnetta toisen puolesta, kannustetaan kaveria.

Kiittäminen on muutenkin hauskaa, nähdä ilo toisen kasvoilla, hymy,jota nyt ei näe kuin silmistä. Kiitän monia kanssakulkijoita ympärilläni, kiitos että yhdessä vielä jaksetaan taistella pandemiaa vastaan. Kiitos,että käytät maskia ja kiitos että ajattelet vierellä kulkijaa. Kiitos,että välität, me selvitään tästä kyllä, yhdessä.

Pidetään me se linja, että nähdään hyvä ja elämä tuntuu silloin huomattavasti mukavammalta. Se kummasti antaa myös voimia puuttua ja vaikuttaa myös niihin asioihin, joihin pitääkin. Jatketaan siis sitä.

Kivaa ja ihmettelevää loppuviikkoa yt. Ulla

Avainsanat: palaute, kiitos, huomaa hyvä, miksi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini