Kesä edennyt...

Share |

Torstai 1.8.2019 klo 23:36 - Ulla


Iltaa kaikille

Huomasin juuri, että on mennyt melkein koko kesä, kun viimeksi täällä kirjoittelin. Lomat on melkein kohta vietetty, vielä edessä yksi reissu,ehkä tavallaan se odotettu. Tänä kesänä pidin lomani kahdessa osassa,ensin kolme viikkoa ja nyt kaksi viikkoa, aika kiva. On ollut oikeastaan aikaa olla, tehdä rauhassa välissä töitä ja pohdiskella monia juttuja.

Olen kovasti miettinyt, mitäs sitten? On jotenkin levoton olo, ihan kuin jotain pitäisi tapahtua, mennä eteenpäin tai jotain? En tiedä mikä tai mitä se on, mutta sellainen pieni levottomuus on olemassa,ilmassa. Suunnitelmia minulla ei tietääkseni ole, mutta...

On tapahtunut monia juttuja, omassa elämässä, lähipiirissä, ne ehkä ovat omiaan lisäämään levottomuutta, sisäistä vipinää. Työ mietitytttää tavallaan, sitä on paljon, se on erilaista ja sen odotukset taitaa olla ihan suuret, kaikilla. Se on myös ilmiönäerilainen kuin ennen....yli kiinnostava tavallaan, ehkäyli odotettukin. Se stressaa, tunnustan, ja siksi kai myös oma terveys on hiukan horjunut kesän aikana, stressi saa meissä ihmisissä kummallista asioita liikkeelle.

Olen myöskin kohdannut jälleen ihmisiä, joita tietoisesti ajatellen ei ole minulle ikäänkuin olemassa, olen ennenkin kertonut olevani naivi siinä suhteessa. Koska uskon hyvään ja ihmisen rehellisyyteen, aitouteen olla hyvä,haluun olla hyvä,mutta kaikki ei sitä tietenkään ole. Jos sinulla on ihan siinä omassa vaikuttamisen kanavassa tai  lähipiirissä jotain,joka saa epäilemään, se hermostuttaa, ärsyttää ja surettaa...mahdollisuudet jollekkin muulle olisi olleet olemassa, mutta toinen valitsi toisin...miksi, sitä voi tietysti kysyä, mutta kyllähän syynä on valta tms. halu pönkittää jotain omaa.

Jos sinulla on ihan lähellä ihmisiä, jotka aikuisten oikeasti osoittautuvat selän takana puhujiksi...se ärsyttää, loukkaa ja surettaa. Niin, en pidä ja varsinkin jos he, ovat tyyppejä joista itse oikeasti pidit, pidät ja nyt kuumeisesti mietit, miten eteenpäin...pidänkö edelleen? Hyväksyäkö? Sanonko? Ymmärtääkö...antaa vaan olla.

Niin, kaikki sanoo, että politiikassa ainakin on selkään puukottajia, eihän se ole yllätys kenellekään, varmaan niinkin, mutta itse olen sellaiseen kyllästynyt, väsynyt, tästä syystä tulee miettineeksi monenlaista. Toisaalta, tänään jälleen kerran oivalsin, että on myös arvostettavia suuresti, aitoja,erilaisen arvomaailman omaavia, joilla itsetunto on paikallaan, heidän kanssaan taas yhteistyö on aitoa, mutkatonta ja se sujuu. On ihana olla mukana, vierellä, lähellä sellaisen innostavan ihmisen kanssa.

Huomaan, että minulla on jonkinlainen prosessi menossa, annetaan sen mennä, lähden reissuun, palaan , aloitan nykyisen työni ja toivon, että siinä kohtaa ajatukset ovat selkeämmät. Mitä ja kuka haluan jatkossa olla...sitä pohtien valkoisin siivin menoksi.

Ihanaa elokuuta.... Sinulle ❤️ T. Tuumailija

163638


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini