Jeeeeee...nyt on aihetta iloon

Share |

Tiistai 11.12.2018 klo 21:26 - Ulla


Upeeta joulunodotusta

Tänään keskustelimme kollegan kanssa, mikä ihme siinä on ettei reilusti tuuleta, innostu, näytä iloa kun saavuttaa jotain? Vaatimattomuus ei kaunista ketään, joten nyt en ole sitä, ei tässä postauksessa....

Ihana kollegani on ihan uuden edessä, hän vaihtaa työtä, kaupunkia kokonaan, hän pääsee kehittämään ja tuottamaan laatua...unelma työ, Valtava seula, läpi meni ja jee...kyllä, nyt on skumpan paikka. Muutama vuosi sitten, kun hän tuli meille...oivalsin jo silloin, että hänessä on jotain suurta, toisaalta tarvittavaa tavallista ja ihastuttavaa...onnea, ihan hirveesti...melkein voisin juoda teetä kanssasi edes vähän...ja se on paljon se..tai ei nyt liioitella, otan kahvin sittenkin,hih hih..ja sinä trion kolmas, me teemme tämän hallitusti, sinun uudet mahdollisuudet ovat myös edessä <3 

Myös toinen tärkeä kollega, joka on tehnyt valtavasti töitä, joka on äärimmäisen sinnikkäästi vienyt asioita eteenpäin, on mielettömän taitava ja hyvä tyyppi...myös hän, aloittaa uudessa työssä KEU Sotessa, onnekseni hän on aika lähellä minua jatkossakin, onnea myös sinulle :)

No entä minä...lisää skumppaa...pikkuhiljaa alan oivaltaa, mihin olen astumassa...vautsi, olen niin ylpeä itsestäni...tulin valituksi Keski-Uudenmaan soten kotisairaaloiden hoitotyön esimieheksi...ihan mieletöntä...ostin ruusuja itselleni ja ja.. Kotisairaala toimii tällä alueella kaikissa kunnissa, (Tuusula, Järvenpää, Hyvinkää, Nurmijärvi, Mäntsälä) hiukan eri kokoisina, mutta lähes pääosin samalla formaatilla. Vuoden alusta meillä on alueellinen kotisairaala, jossa on 5 toimipistettä ja minä olen niiden lähiesimies...mageeta, ihan huikeeta...pääsen olemaan mukana jossakin todella hienossa luomistyössä. Tekemään yhdessä muiden osaajien kanssa, koko alueen kattavaa toimintaa, jossa itseisarvo on asiakkaan, potilaan saama hyvä, laadukas hoito kotiin. Kustannustehokkuutta unohtamatta, inhimillisistä arvoista puhumattakaan. Ihmisen on hyvä siellä missä hän on, omassa toimintaympäristössä, turvallisesti...silloinkin kun hän on vakavasti sairas, jos se muuten on mahdollista. Ja sen mahdollistamiseksi tarvitaan meitä, Keski- Uudenmaan Alueellista Kotisairaalaa.

Paljon hienoja mahdollisuuksia, meille kaikille, mistä luovun ja millaisia asioita saan tilalle? Olen toiminut osastomaailman lähiesimiehenä vuodesta 2006, viimeiset 2 vuotta myös osittain kotisairaalassa Järvenpäässä. Luopumista on paljon, uskon kuitenkin että homma jatkuu ja karavaani jatkaa matkaa...nyt oli tämän aika, ehdottomasti. Kiitos kannustuksesta ja siitä, että kykyni nähtiin. Aikansa kutakin kuten joku viisas sanoi ja toivottavasti olen jättänyt jälkeeni monia sellaisia asioita, joiden kautta myös muut jatkaa matkaa, myös itse olen saanut asioita joiden avulla uskallan itse jatkaa matkaani...Nyt siis iso askel eteenpäin, upeeta...kutkuttava jännitys mielessä, niinkuin pitääkin. 

Tämän postauksen merkitys on tässä, Hyvä me ja Onnea...ihanaa joulun odotusta, Sulle ja Mulle, Meille kaikille.

ps. Tänään ei olla vaatimattomia <3 

ylpeästi Ulla


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini