Ympyräinen mieli...

Share |

Perjantai 28.9.2018 klo 18:08 - Ulla


Hauskaa iltaa...

Näin sanoo aina eräs tuttu,kun piipahtaa ovesta...onko ilta hauska, no riippuu kai mistä sitä katsoo. Mutta, lähelle 300 kävijää vajaassa kahdessa viikossa...hienoa,kiitos sinulle. Se ainakin on hauskaa, erittäinkin.

Tässähän on kerennyt sattua ja tapahtua, poliittiset asiat aktivoituneet, valtuustoryhmän oma semma käyty, ryhmää tavattu eri kokoonpanoilla, yhteisiä huolia ja iloja jaettu, eteenpäin mennään ja uutta ihmetellään. Työssä asiat etenee omaa tahtia, liikkeenluovutus lähenee ja sen myötä monenmoiset asiat.

Stressi, mitä se on? no,se on se tunne, jonka ilmaantumisesta pitää itseä koko ajan muistuttaa, väkisin aina välillä pukkaa päälle...Nyt on ehkä hyvä hetki miettiä, mitä kaikkea sitä kerkeääkään vielä tehdä, mitä hienoja juttuja eteen tulekaan...malttia vaan itselle.

Oletko muuten huomannut, että aika menee nykyään ihan hurjaa vauhtia, ensiviikolla ollaan jo lokakuussa,hups heijaa. Meneekö aika nykyään nopeammin vai tapahtuuko asioita vaan lyhyemmässä ajassa enemmän? Hmm...

Mutta, nyt tällainen kevyt postaus tällä erää, ja jatketaan taas, mukavaa syksyn aikaa...Itselle arjen ajatuksena, maltti on valttia tai anna mennä omalla painollaan...älä suhtaudu liian intohimoisesti...älä mene samalle viivalle...muista missä olet ja mitä näitä nyt sitten onkaan...Kivaa lokakuun alkua Sinulle,upeeta syksyn väriä.

terkuin Ulla


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini