Eloisa elokuu vauhtiin

Share |

Tiistai 14.8.2018 klo 17:37 - Ulla


Hei Sinä 145349 kävijää...

Tässä pikainen kooste, mitä meneillään ja mitä juuri nyt...Onpa mukava, että jälleen olette kovin innokkaasti käyneet katsomassa postaustani. Elokuu on jo puolivälissä ja monenmoiset asiat on syksyä ajatellen käynnistyneet. Myös kokousrumba, josta itseasiassa pidän kovastikin. Verkostoituminen ja ihmisten tapaaminen on mukavaa, niin töissä kuin muuallakin.

Työssä valmistaudutaan liikkeenluovutukseen Kuuden soteen, jännittääkö...no ei, olen aika optimistinen ja toivon että  asiat menee parhain päin. Meillä Järvenpäässä on niin huikea porukka töissä, että huolen häivää ei jaksa kantaa... ja Edelleen kesäloma teki tehtävänsä, en ota enka aio ottaa mitään stressiä siitä, työtä tekevälle riittää kyllä...muutenkin aika monessa saa olla mukana. On myös hyvin mielenkiintoista ajatella todellista uuttakuntaa, joka sote palvelujen jälkeen jää jäljelle...millaisia huimia mahdollisuuksia se tarjoaakin, mutta myös hyvin paljon uusia haasteita, senkin seuraamisessa ja päätöksenteossa on kiva olla mukana.

Sain myös avauksen uudenlaisen ryhmän työnohjaukseen, poliitiisen ryhmittymän. Aiheena ryhmädynamiikka ja ryhmäytyminen. Se olikin hyvin mielnkiintoista ja uudenlainen alueajatus...voiko poliittinen ryhmä hyötyä työnohjauksesta? ja miten huikeita mahdollisuuksia se tarjoaa ko. ryhmälle jos he uskaltavat haastaa itsensä? Todella huikeat, ryhmien lainalaisuudet ovat samanalaisia riippumatta siitä, mikä on substanssi mitä tehdään. Kykeneekö poliitiiset toimijat siihen, hyvä kysymys? Ainakin tarvitaan melkoinen murros ennen sitä ja rohkeita politikkoja itsensä kehittäjinä...Tämä ryhmä uskalsi, ei oma vaan lähiympäristöstä ja arvostan sitä kovasti, mukana monia kokeneita poliitikkoja, vautsi. Sain ryhmän vetämisestä hyvää palautetta, joka tietysti tuntui kivalta. Uudet jutut on aina kivoja ja saavat omatkin aivonystyrät liikkeelle, ryhmine  vetäminen on aina kahden kauppa... Joten taas mennään, tässä tärkeimmät tunnelmat tällä hetkellä, toisella kertaa lisää...

Ai niin, tosiaan edelleen saa kouluttamaan haastaa palomulla@gmail.com jos tarvetta, ideoidaan yhdessä teille sopivaa juttua. Oikein mukavaa elokuuta myös sinulle :)

t. Ulla


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini